Среќни празници!

Тимот на ИДУЕП посакува многу здравје, среќа, љубов, успеси и убави мигови на личен и професионален план за секого во Новата 2023 Година!

Со почит,

Институт за добро управување и евроатлантски перспективи

Поврзани соддржини

Leave a Comment