ИДУЕП и УСС УКИМ јавен настан „Билет во еден правец – Дали институциите преземаат нешто за да го променат ова?“

Институтот за добро управување и евроатлантски перспективи (ИДУЕП) во соработка со Универзитетското студентско собрание при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ (УСС УКИМ), Ве покануваат на јавниот настан насловен „Билет во еден правец – Дали институциите преземаат нешто за да го променат ова?“ Датум на одржување: 1.3.2023 година, среда, време: 12 – 14 часот, локација: Студентски дом „Гоце Делчев“, Читална во блок Б (ул. „Московска“ 9, 1000 Скопје). Целта е презентирање на две конкретни идеи за подобрување на квалитетот на живот на студентите и нивно вклучување во процесите на одлучување: 1)…