ИДУЕП оглас: Проектен соработник / Проектна соработничка

На тимот на ИДУЕП е потребно засилување: Проектен соработник/Проектна соработничка Опис на работно место: Бараме талентирана и организирана личност да се приклучи на нашиот тим како проектна соработничка/проектен соработник. Ова е хибридна позиција, така што е потребна работа од дома, како и од работни простории и на терен. Работниот ангажман вклучува: Поддршка во работните задачи на претседателот на Институтот и проектниот тим; Поддршка во реализацијата или целосно самостојна реализација на проектни активности од делокругот на работа на Институтот; Подготовка на распореди и документи, внесување податоци и водење на календар на…